შემადგენლობა
- ფქვილი - 700 გრ
- საფუარი - 4 ჩ/კ
- წყ ალი - 400-500 მლ
- ზეითუნის ზეთი - 5 ს/კ (100 მლ)
- მარილი - 1/2 ჩ/კ
- შაქარი - 1 მწიკვი
ჩავასხათ წყალი, დავამატოთ ზეითუნის ზეთი
და კარგად მოვზილოთ.
ჩავდოთ ცომი ჯამში, რომელსაც წავუსვათ ზეითუნის ზეთი.
(რომ ცომი არ მიეკროს ჯამს და კარგად ამოვიდეს),გადავაფაროთ და დავტოვოთ თბილ ადგილას.(დაახლოებით 1 საათით)
როცა ცომი ამოვა, კიდევ ერთხელ კარგად მოვზილოთ 2-3 წუთის განმავლობაში.
ნამდვილი პიცა კეთდება მაღალ ტემპერატურაზე.
ამიტომ დააყენეთ ღუმელი მაქსიმალურ ტემპერეტურაზე და გამოაცხეთ რამოდენიმე წუთის განმავლობაში.
(siaxle agebulia gurman.ge) dan
0 коммент. :
Отправить комментарий