пятница, 30 октября 2015 г.

შემადგენლობა

  • ფქვილი - 700 გრ
  • საფუარი - 4 ჩ/კ
  • წყ ალი - 400-500 მლ
  • ზეითუნის ზეთი - 5 ს/კ (100 მლ)
  • მარილი - 1/2 ჩ/კ
  • შაქარი - 1 მწიკვი
მომზადება : პიცაში შეიძლება ნებისმიერი პროდუქტების გამოყენება. ყველაზე მნიშვნელოვანია ცომის მომზადება. აქ მითითებული ინგრედიენტებით გამოდის 4 საშუალო ზომის პიცა ან 2 დიდი ზომის პიცა.(ძალიან დიდი ზომის ):) ფქვილი გავცრათ და დავამატოთ საფუარი, მარილი და შაქარი.
ჩავასხათ წყალი, დავამატოთ ზეითუნის ზეთი
და კარგად მოვზილოთ.
ჩავდოთ ცომი ჯამში, რომელსაც წავუსვათ ზეითუნის ზეთი.
(რომ ცომი არ მიეკროს ჯამს და კარგად ამოვიდეს),გადავაფაროთ და დავტოვოთ თბილ ადგილას.(დაახლოებით 1 საათით)
როცა ცომი ამოვა, კიდევ ერთხელ კარგად მოვზილოთ 2-3 წუთის განმავლობაში.
ნამდვილი პიცა კეთდება მაღალ ტემპერატურაზე.
ამიტომ დააყენეთ ღუმელი მაქსიმალურ ტემპერეტურაზე და გამოაცხეთ რამოდენიმე წუთის განმავლობაში.
(siaxle agebulia gurman.ge) dan

0 коммент. :

Отправить комментарий