воскресенье, 8 ноября 2015 г.


შემადგენლობა:
  • 250 გ კრუასანის  ცომი
  • 6 ს.კ თხილიანი შოკოლადის კარაქი
  • პერგამენტი
  • შოკოლადის ბურბუშელა მოსაყრელად
მომზადება:
  1. გააცხეეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი.
  1. კრუასანის ცომი გააბრტყელეთ, დაჭერით სამკუთხედებად და დააწყვეთ საცხობ ფირფიტაზე. ცომის ყოველ ნაჭერს წაუსვით 1 ს.კ თხილიანი კარაქი და განიერი მხრიდან გადაახვიეთ.
  1. აცხვეთ 12 წთ. ცხობსი დამთავრებამდე 5 წთ-ით ადრე, ნამცხვრს შოკოლადის ბურბუშელა მოაყარეთ.

0 коммент. :

Отправить комментарий