суббота, 7 ноября 2015 г.


მასალა : 4 საშუალო ზომის კარტოფილი 1/4 ჭიქა კარაქი ან მარგარინი 1 ს.კ წვრილად დაჭრილი ხახვი 1/2 ჩ.კ დაფქული ჩილი 1/2 ჩ.კ გამხმარი ორეგანო 1/4 ჩ.კ კოვზი დაფქული ძირა მომზადება: კარტოფილი გავჭრათ 4 ნაჭრად. მიკრო ტალღურ ღუმელში გავადნოთ კარაქი 1-1½ წთ–ი. გამდნარ კარაქში ჩავყაროთ კარტოფილი, კარგად ამოვავლოთ. დარჩენილი ინგრედიენტები შევურიოთ ერთმანეთს და მოვაყაროთ კარტოფილს. შევდგათ კარტოფილი მიკროტალღურ ღუმელში მაღალ ტემპერატურაზე 14-18 წთ. ღუმელიდან გამოღების შემდეგ დავაფაროთ თავსახური და გავაჩეროთ 5 წუთი.

0 коммент. :

Отправить комментарий